geile carolien kut met veel schaamhaar

Voorzichtig streelde ik haar venusheuvel en voelde haar slipje onder mijn vingers. Caroline kreunde lichtjes en ik haakte mijn vingers onder het elastiek van haar slipje en gleed met mijn vingers tussen haar benen. Een glad haarlos heuveltje met kleine lipjes waar ik met mijn vingers mee speelde.

Met mijn middelvinger gleed ik tussen haar lipjes door en voelde hoe mijn vinger nat werd. Rustig gleed mijn vinger verder en vond haar kutje. Het puntje van mijn vinger duwde ik een beetje naar binnen en Caroline kreunde iets harder. Mijn lul begon in mijn badjas te groeien en Caroline zag dit want ik had behoorlijk inkijk zeg maar. Langzaam bewoog ze haar hand naar mijn staaf toe en pakte hem voorzichtig vast.

Ze wist niet goed wat ze er mee moest doen en ik sloot mijn hand om de hare en liet har hand over mijn paal gaan. Na een minuutje liet ik los en Caroline trok zelfstandig door. Ik vingerde Caroline nog steeds en na een tijdje begon ze ineens harder te kreunen en te kronkelen. Voor het eerst in haar leven kwam ze klaar door iemand anders dan haar zelf.

Caroline ging op haar knieën zitten op de bank en keek hoe ze aan mijn lul trok. Ik legde mijn hand op de achterkant van haar hoofd en drukte haargezicht in de richting van mijn lul. Een heerlijk warm en nat mondje sloot zich om mijn eikel en voelde hoe ze er aan zoog.

Veel verder dan net halverwege kreeg ze hem niet naar binnen. Na een paar minuten stond ik op en pakte haar bij haar laarzen beet en trok haar over de armleuning van de bank. Caroline bleef op haar buik op de bank liggen. Ik deed haar rokje omhoog en haakte mijn vingers achter haar slipje en trok deze uit. Een heerlijk klein kontje en een paar kleine roze schaamlipjes lagen voor me. Met mijn handen trek ik de stevige billen uit elkaar en laat mijn tong tussen haar schaamlipjes door glijden.

Haar zoete kutsappen vloeide naar buiten en ik likte deze gulzig op. Kreunend lag ze te genieten van mijn likbeurt. Hierna stond ik op en manoeuvreerde mijn lul tussen haar benen en begon haar een beetje droog te neuken. Caroline draaide met haar heupen terwijl mijn lul tussen haar dijen door gleed. Ik was er klaar mee, ik moest haar hebben. Ik trok haar van de bank en deed haar shirtje uit.

Een minuscuul bh-tje kwam te voorschijn, die al snel op de grond viel. Naakt stond ze voor me te waggelen op haar benen. Ik deed mijn badjas uit en ging onderuit gezakt op de bank zitten. Caroline stond wijdbeens voor me en ik zei haar op de bank te gaan staan boven me. Ze deed wat ik haar vroeg en liet haar toen door haar knieën zakken. Haar kutje stond nu recht boven mijn harde rode eikel die op springen stond. Ze begreep de bedoeling en tussen haar benen door pakte ze mijn lul vast en drukte mijn eikel tussen haar lipjes.

Langzaam zakte ze verder door haar knieën en mijn eikel gleed wat moeilijk tussen haar lipjes door. Af en toe hopte ze even omhoog om vervolgens weer over mijn eikel te zakken. Mijn eikel stak nu in haar kutje maar ze durfde niet dieper te zakken.

Na een paar minuten draaide ik ons om. Caroline lag nu onderuit op haar rug op de bank met haar knieholtes op mijn armen. Ik zette mijn eikel tegen haar kutje en drukte hem naar binnen. Voor de helft zat ik in haar en ik voelde hoe krap ze was zo strak zat ze om mijn lul heen. Na een paar keer in en uit gegleden te zijn duwde ik verder en dieper haar kutje binnen.

Caroline kreunde heviger naar mate ik dieper in haar kutje zakte. Ik ging net zo lang door tot ik helemaal in haar zat. Mijn lul moet bijna in haar baarmoeder gezeten hebben toen ik haar eerst rustig begon te neuken.

Haar kleine stevige tietjes bewogen niet eens als ik naar binnen stootte. Harder en sneller begon ik haar te neuken en niet veel later voelde ik mijn zaad op komen en trok me uit haar. Na 2 keer aan mijn lul getrokken te hebben spoot ik mijn warme zaad over haar tietjes en buik. Een enkele klodder belande in haar nek. Caroline wreef het sperma kreunend uit over haar lichaam. Hierna bood ik haar mijn lul aan die ze nog even lekker haar mond binnen zoog. Vermoeid bleef ze 20 minuten liggen tot ik zei dat ze maar even moest gaan douchen.

Een paar tellen later hoorde ik de douche aangaan en kon het niet laten om even te gaan kijken. Caroline zag me staan en wreef met shampoo over haar lichaam heen. Toen ze klaar was bood ik haar een handdoek aan en liet zich afdrogen. Het was al laat en tijd voor bed. Midden in de nacht werd ik wakker en merkte dat Caroline in mijn kamer stond. Zonder een woord te zeggen stapte ze bij me in bed en kroop tegen me aan.

Naar naakte lichaam tegen die van mijn. Samen vielen we in slaap. De volgende dag was als geen ander. Zij naar school en ik naar mijn werk. Echt concentreren kon ik me niet want ik gleed in gedachte steeds af naar gister avond. Toen ik thuis kwam was Caroline er al en had een vriendin meegenomen. Een Aziatisch meisje met de naam Suk-lin. Ze was geadopteerd door Nederlandse mensen toen ze nog een baby was. Veel keus had ik niet dus stemde toe. Na het eten gingen de meiden naar boven en hoorde ze stommelen.

Tegen 11 uur riep ik dat het bed tijd was en dat ze zich moesten klaar maken. Beide hadden een lang t-shirt aan die net boven hun knieën uitkwam. Caroline had haar knieën opgetrokken en haar shirt eroverheen getrokken. Uitdagend deed ze af en toe even haar benen wijd zodat ik recht op haar kutje keek. Stiekem glimlachte ze naar me en ook Suk-lin moest lachen. Het kwartje viel wat laat voordat ik begreep dat Suk-lin wist wat er gisteren gebeurt was.

Ik had alleen mijn boxershort nog aan en Caroline stond achter me. Ineens trok ze mijn boxer op mijn enkels en stond ik naakt voor Suk-lin. Het ging nergens meer over,maar was even leuk en het leverde de dames een nieuwe fles wijn op van Joop. Die nog even kort met de dames bleef praten en daarna weer verder ging. Wilt u ook een glaasje wijn meneer vroeg Caroline spontaan, het is van Joop. Als je meneer weg laat zei ik,wil ik wel een glaasje, oké Hans was het toch,als ik het goed gehoord had lachte zij, juist ja lachte ik ook.

Caroline stond op een schonk een glaasje wijn in aan mijn tafel, ik rook een goede parfum en zag nu pas goed dat zij een laag uitgesneden decolleté had waaruit twee behoorlijke bollige tieten te zien waren.

Ik moet even tussendoor opmerken dat ik haar altijd al een leuk type vrouw heb gevonden,maar de laatste jaren was zij een stuk voller geworden en dat vond ik persoonlijk ,haar nog beter staan. Nu op een kleine meter afstand vond ik haar zelfs een beetje aan de mollige kant in haar misschien net iets te strakke korte zwarte rokje. Zo Hans lachte zij weer vriendelijk nadat mijn glas vol was, jij droog vanavond niet uit.

Zie ik er zo beroerd uit dan vroeg ik, nee hoor integendeel zei Caroline, maar sommige mannen kunnen soms slecht voor hun zelf zorgen,daar hoor ik niet bij lachte ik. Nee zo zie je er ook niet naar uit,maar bij deze Hans,geniet van de wijn, dank je zei ik en Caroline ging weer aan haar tafel zitten.

Ik vond haar een goede uitstraling hebben, een lekker wijf die toch inmiddels ook wel ergens in de veertig moest zijn. Zelf word ik 50 jaar dit jaar en heb daar totaal geen moeite mee, ik sport nog steeds een paar keer per week en voel mij nog steeds spreekwoordelijk ,, een jonge hond,, Ik kort het hier onze toevallige date in La Garage maar een beetje in die ontstond afgelopen zaterdagavond,maar nadat de dames na het dineer toch zeker met zijn drieën 4 flessen wijn weg hadden, begon Caroline duidelijk met mijn te flirten.

De dames wensten mij verder nog een gezellige avond toen zij een beetje wankel op hun benen stonden om het restaurant te verlaten. Caroline bleef nog even staan vlak bij mij, als je nog een glaasje wil drinken Hans lachte zij, je weet waar je ons kan vinden,en wenste mijn ook verder nog een gezellige avond toen ook zij naar buiten liep.

Ik dronk mijn watertje leeg waar ik op over was gegaan “ mijn rijbewijs is mij te lief “ rekende ook af een ging op weg naar de vermelde discotheek. Mijn andere optie was naar huis te rijden maar daar was niemand aanwezig en daar had ik geen zin in, bovendien vatte ik de uitnodiging van Caroline op als een kleine uitdaging die ik wel eens aan wilde gaan.

Meer dan een gezellig praatje met Caroline verwachten ik dan ook niet! Het was druk in de discotheek,ik had wel al een paar bekende mensen gezien,maar geen Caroline of haar vriendinnen. Ik was al 1. Het zou misschien wat opdringerig overkomen en dat wilde ik niet. Op een gegeven moment zag ik ook Ellen nergens meer en besloot ik mijn overjas in de garderobe te halen en naar huis te gaan.

Het was inmiddels tegen Ik had net mijn jas aangedaan en wilde naar buiten lopen toen Caroline vanuit de discotheek naar de uitgang kwam,hee Hans ga je al weg lachte zij, ik zag dat zij lichtelijk aangeschoten was. Ja zei ik, ik zag je nergens en heb het hier wel gezien. Ga je nog ergens anders naar toe vroeg zij,ja naar huis zei ik. Mag ik je een gunst vragen lachte Caroline vrolijk,maar ik denk ook wel door de alcohol, jij altijd lachte ik terug.

Mijn auto staat ergens bij Joop geparkeerd,ik ben met een van de meiden mee gereden maar mijn jas ligt nog in mijn auto. Zou jij mij even af kunnen zetten bij mijn auto,natuurlijk zei ik en samen verlieten wij de discotheek en liepen naar mijn auto. In mijn auto zag ik haar tepels stijf van de kou staan,Caroline droeg alleen een colbertje en daar was het echt te koud voor.

Ik vond het wel apart even haar stijve tepels van zo dichtbij te zien en haar laag uitgesneden decolleté. Het was nog vrij druk in het centrum en wij moesten door heel de stad,in de auto vertelde Caroline altijd voorzichtig te moeten zijn om zomaar bij een man in de auto mee te rijden.

Die fotograven van de bladen zijn overal glimlachte zij, en voor ik het weet sta ik weer ergens met mijn kop in de bladen,en heb ik weer een nieuwe lover. Ik zou daar gek van worden zei ik,mijn privacy is mijn heilig, ja bij mijn ook zei zij,maar zo werk dat nu eenmaal als je een BN er ben. Nou niks voor mij lachte ik,ik wil wel ongestoord mijn ding in het leven willen doen, zo word je overal opgejaagd.

Ach je word er ook wel creatief en vindingrijk van zei Caroline,in de discotheek waren er ook weer fotograven binnen,ik heb niks gezien zei ik. Nee je kent ze ook niet,daarom ben ik ook niet even naar je toegekomen om een praatje met je te maken,anders had je ook geheid op de foto gegaan.

Was je allang binnen dan vroeg ik, ja lachte zij, ik heb jouw binnen zien komen. Ik begon nu wel een beetje te bevatten dat zij het moment dat ik weg zou gaan,moet hebben afgewacht.

Ga je zo terug naar de discotheek als je,je jas heb vroeg ik, Caroline haalde haar schouders op,ik kijk wel even,mijn auto moet ik in ieder geval laten staan,ik heb iets te veel op om te gaan rijden. Verstandig van je zei ik,moet ik je even terug brengen dan? Ik weet het even niet glimlachte Caroline,misschien kunnen wij samen nog ergens wat gaan drinken. Dit klonk mij als muziek in mijn oren,dit wilde ik wel,maar liet dat niet duidelijk merken. Ja en dan zeker met jouw samen op de foto gaan zei ik,mijn vrouw lees ook de bladen hoor!

Dat bedoel ik nou zei Caroline,ik kan gewoon nooit eens ergens vrij met iemand in het openbaar praten,en al helemaal niet met een man. Ik zie de kop alweer voor mij lachte zij “ Caroline T heeft vriend gedumpt voor een nieuwe minnaar” en als ik je dan ook nog een zoen zou geven en daar een foto van word gemaakt, is het gelijk hun waarheid.

Slim lachte ik, maar dat zou niet opgaan als ik je nu in de auto een zoen zou geven,althans ik ga er vanuit dat er niemand onder mijn achterbank te voorschijn komt met een fototoestel. Caroline moest er om lachen, wij waren inmiddels bij haar auto gearriveerd, nee hier zou het wel kunnen zonder dat wij betrapt worden zei zij.

Ik vond haar reactie heel uitdagend, toen ik mijn auto parkeerde in de buurt van haar auto, boog ik naar haar toe en gaf haar een zoen vol op haar mond. Haar reactie was gelukkig niet afwijzend, integendeel,wij begonnen elkaar te tongzoenen,het werd een lange heel intieme zoen, en zoenen kon zij heel lekker.

Hier werd ik onmiddellijk heel geil van,mijn lul schoot omhoog in mijn pantalon,maar dat wilde ik haar nog even niet laten merken. Ik had haar stevig te pakken in mijn armen en wilde voorlopig niet stoppen met zoenen, Caroline onderbrak onze geile lange tongzoen.

Wij kunnen naar Aalsmeer rijden Hans als je dat wil stelde zij voor, Aalsmeer vroeg ik,wat is daar dan te beleven?

Daar kunnen wij nog rustig wat drinken in een appartement van een vriendin van mij,ik heb een sleutel en slaap daar wel meer een nachtje als ik moet werken en TV opnamen heb. Mijn vriendin is op dit moment in het buitenland, zij is stewardess bij de KLM. Oké zei ik, gezellig. Caroline pakte haar jas uit haar auto en nog wat andere spulletjes en wij reden vanuit Amsterdam Zuid naar Aalsmeer. Onderweg hadden wij een leuk gesprek. Ik kwam in een keurig ingericht luxe appartement terecht, waarna Caroline al snel een goede fles wijn openden.

En naast mij op de bank kwam zitten. Dit is even veel beter toch dan in al die drukte zei Caroline, ja zeker zei ik,maar missen je vriendinnen je straks niet? Nee hoor lachte zij, dat regelen wij altijd goed met elkaar als wij uitgaan ,ik slaap vannacht trouwens bij Ellen thuis knipoogde Caroline. De man van Ellen weet niet beter dan dat zij bij mij overnacht,maar die is vannacht bij haar vriendje. Dat regelen jullie dan goed lachte ik, ik vroeg maar niet hoe zij het zelf thuis had geregeld,ik weet wel dat zij twee kinderen thuis heb en volgens mij ook nog een soort van LAT relatie heeft.

Maar daar was ik nu niet in geïnteresseerd, ik vond het geil hier nu samen met Caroline te zijn. Ik ging alles in de strijd gooien om haar verder te versieren,ik ging deze nacht voor seks met Caroline.

Wel in het besef dat je daar wel met zijn tweeën voor moet zijn! Caroline wist natuurlijk ook inmiddels,dat ik getrouwd ben. Met een muziekje op de achtergrond en een wijntje zei Caroline zich hier op haar gemak te voelen en even lekker zichzelf kon zijn.

Ik keek haar aan en wij begonnen vanzelf weer lekker opwindend met elkaar zoenen, ik betaste haar lichaam daarbij en Caroline haar hand streelde mijn bovenbeen, ook zij raakte duidelijk opgewonden. Het moment voor mij was daar toen zij mijn erectie aanraakte en even streelde,ik knoopte twee knoopjes van haar blouse los en streelde haar zachte huid van haar tieten die uit haar BH kwamen.

Ik wil met je naar bed fluisterde ik in mijn opwinding, ik werd bloedgeil op haar. Wij nemen eerst een lekker bad stelde Caroline voor. Zij stond op en zei het bad te gaan verzorgen. Ik dronk mijn wijntje en voelde mijn erectie een beetje afnemen. Ik zat rustig af te wachten toen ik haar vanuit de badkamer hoorde roepen, Hans het bad is klaar. Nu ging het toch echt gebeuren en zou ik haar naakt gaan zien, ik was geil, nieuwsgierig naar haar lichaam. Caroline zat al onder een dikke schuimlaag in het bad,ik kleden mij uit en zag wel dat zij mijn lichaam bekeek.

Toen ik als laatste mijn slip uitdeed,stond mijn lul halfstijf en ging ik tegenover haar in het bad zitten. Na een korte stilte tussen ons, zei Caroline “vond ik een beetje onzeker” ik ben wel wat kilootjes bijgekomen de laatste twee jaar, staat je toch prima zei ik.

Dank je lachte zij. Caroline ging iets omhoog zitten, ik kreeg nu goed haar dikke tieten te zien met heerlijke grote tepels. Ik ging ook iets verzitten en probeerde mijn voet tussen haar benen te plaatsen, die nog gesloten waren,maar wel door haar werden gespreid. Met mijn tenen begon ik haar een beetje te plagen en speelde langzaam met mijn tenen over haar schaamlippen, ik kon voelen dat er haartjes zaten op schaamheuvel.

Na een paar minuutjes haar kutje zo te hebben afgetast ,kwam Caroline verder rechtop zitten en pakte onder water mijn lul vast die goed stijf stond, mijn eikel was aan de oppervlakte te zien.

Lekker geil rolde zij met een hand mijn ballen, en trok langzaam met haar andere hand mijn lul af, niet verkeerd lachte zij ondeugend. Ik ging nu ook tot actie over,kwam ook verder overeind en begon haar te tongzoenen, Caroline begon harder in haar opwinding aan mijn lul te trekken.

Ik zat met ongetrokken knieën in het bad en liet langzaam mijn hand onder water zakken, daar voelde ik voor het eerst haar kutje, zo te voelen volle schaamlippen, haar kutje stond als iets open. Toen ik een vinger haar kutje in duwde,voelde haar kutje lekker warm aan, en gleed mijn vinger steeds dieper haar kutje in.

O mmm begon Caroline zachtjes heen en weer te bewegen,ik snoeide haar lippen door haar weer een goede tongzoen te geven, tongen deed zij echt heel opwindend en zij werd van mijn vinger in haar kutje heel geil, mmm probeerde zij weer uit te brengen.

Haar tepels waren nu helemaal uitgegroeid tot dikke spenen die haar een super erotische geile uitstraling gaven, ook haar ogen drukte haar opwinding uit. Later wij er uitgaan Hans, je maak mij gek zo, lachte zij. Ik trok langzaam mijn vinger uit haar glad gesmeerde kutje, zij liet mijn lul en ballen los en ik stapte als eerste uit het bad. Twee handdoeken lagen keurig klaar, Caroline dacht ook aan de details had ik wel door. Zelf bleef zij nog even in het bad zitten en keek hoe ik mijn afdroogde,mijn erectie stond in volle glorie.

Nou kom er dan uit lachte ik, even bleef zij nog zitten maar kwam er ook uit. Heel erotisch het badschuim langzaam van haar lichaam af te zien glijden, haar lichaam zag er licht gebruind uit en inderdaad was haar schaamheuvel voorzien was donkerbruin schaamhaar, geschoren in een V teken.

Toen zag ik ook dat haar navel voorzien was van een kleine piercing, iets wat ik bij haar zeker niet verwachte. Ik vond het wel geil dit bij haar te zien, en ja haar tieten zijn echt, puur natuur, grote ietsjes slap hangen tieten door het massa gewicht ervan.

Vind je mij niet te dik Hans vroeg zij weer, je ben gek Caroline zei ik gerust stellend, je ziet er goed uit.

..

: Geile carolien kut met veel schaamhaar

Vrouw zoekt sexbuddy sperma in kont 33
SES MAN ZOEKT GRATIS SEX Haar onzekerheid hierover vond ik best treffend bij haar altijd op TV overkomende zelfbewuste uitstraling, ik vond haar nu zelfs een beetje kwetsbaar overkomen,samen naakt in de badkamer. En de twee vrouwen kregen gelijktijdig een orgasme. Vlak voordat de twee vrouwen klaarkwamen, hijgde Carolien: Mijn lul reageerde direct weer op wat mijn ogen zagen. Een paar keer duidelijk langs haar klitje en kreunend en hijgend kwam ze klaar. Caroline trok haar hoofd richting die van haar en gaf Suk-in een zoen en wreef over haar borstjes. Mijn zaad begon te borrelen en met een vloek en een zucht duwde ik mijn lul diep in haar darmen.
Sex in leeuwarden rotterdam neuken Lesbo vingeren sub zoekt dom
Tantra massage almelo spuitsex

Na 2 keer aan mijn lul getrokken te hebben spoot ik mijn warme zaad over haar tietjes en buik. Een enkele klodder belande in haar nek. Caroline wreef het sperma kreunend uit over haar lichaam. Hierna bood ik haar mijn lul aan die ze nog even lekker haar mond binnen zoog. Vermoeid bleef ze 20 minuten liggen tot ik zei dat ze maar even moest gaan douchen. Een paar tellen later hoorde ik de douche aangaan en kon het niet laten om even te gaan kijken. Caroline zag me staan en wreef met shampoo over haar lichaam heen.

Toen ze klaar was bood ik haar een handdoek aan en liet zich afdrogen. Het was al laat en tijd voor bed. Midden in de nacht werd ik wakker en merkte dat Caroline in mijn kamer stond. Zonder een woord te zeggen stapte ze bij me in bed en kroop tegen me aan.

Naar naakte lichaam tegen die van mijn. Samen vielen we in slaap. De volgende dag was als geen ander. Zij naar school en ik naar mijn werk. Echt concentreren kon ik me niet want ik gleed in gedachte steeds af naar gister avond. Toen ik thuis kwam was Caroline er al en had een vriendin meegenomen. Een Aziatisch meisje met de naam Suk-lin. Ze was geadopteerd door Nederlandse mensen toen ze nog een baby was.

Veel keus had ik niet dus stemde toe. Na het eten gingen de meiden naar boven en hoorde ze stommelen. Tegen 11 uur riep ik dat het bed tijd was en dat ze zich moesten klaar maken. Beide hadden een lang t-shirt aan die net boven hun knieën uitkwam. Caroline had haar knieën opgetrokken en haar shirt eroverheen getrokken. Uitdagend deed ze af en toe even haar benen wijd zodat ik recht op haar kutje keek.

Stiekem glimlachte ze naar me en ook Suk-lin moest lachen. Het kwartje viel wat laat voordat ik begreep dat Suk-lin wist wat er gisteren gebeurt was. Ik had alleen mijn boxershort nog aan en Caroline stond achter me.

Ineens trok ze mijn boxer op mijn enkels en stond ik naakt voor Suk-lin. Ze keek met grote ogen naar mijn lul. Voor ik kon reageren had Caroline hem al in haar hand en trok er aan. Ik wilde haar weg duwen maar dat liet ze niet toe. Suk-lin stak haar hand uit en raakte mijn lul aan. Verlegen keek ze naar me en wist niet hoe ze het had. Mijn paal stond recht vooruit en Caroline boog om me heen en gaf mijn eikel een likje. Suk-lin volgde haar voorbeeld. Suk-lin keek me even aan en ook haar shirt trok ik over haar hoofd.

Ik liep naar mijn slaapkamer en de meiden volgde me. Caroline rende naar mijn bed en ging wijdbeens liggen. Meteen dook ik tussen haar benen en begon haar tussen har lipjes te likken.

Suk-lin stond nog wat verlegen te kijken en kwam naast Caroline op bed zitten. Caroline trok haar hoofd richting die van haar en gaf Suk-in een zoen en wreef over haar borstjes. Niet veel later kwam Suk-lin los en ging boven Caroline’s hoofd zitten en liet zich door haar beffen.

Beide meiden werden botergeil van dit en kropen van het bed af en duwde me op mijn rug op bed. Ze was een snelle leerling en binnen de kortste keren verdween mijn lul in haar keeltje.

Caroline duwde Suk-lin van me af en ging met haar rug naar me toe staan, legde haar handen op mijn knieën en zakte over mijn lul heen. In kikkerstand hopte ze op en neer op mijn lul.

Elke ader moest ze voelen want ze was krap, maar nat genoeg om toch makkelijk mijn lul in haar te laten glijden. Na een paar minuten kroop ze van me af en liet Suk-lin plaats nemen. Suk-lin kroop over me heen en ik lag recht tegen haar kleine tietjes te kijken. Haar handen zette ze naast mijn schouders en ik voelde de hand van Caroline mijn lul beet pakken en deze tegen het kutje van Suk-lin zette.

Voorzichtig zakte Suk-lin naar beneden en ik voelde mijn harde eikel langs haar schaamlipjes glijden. Mijn eikel zat in haar en met kleine bewegingen hopte ze een beetje op en neer. Ik maakte wat ruimte en wachtte even af. Op het moment dat ze naar beneden hopte stootte ik mijn heupen naar boven en drong diep bij haar naar binnen. Een harde gil en daarna even een klein beetje huilen volgde. Beide bleven we stil liggen, ik moest haar even de tijd geven.

Toen ze weer ontspannen was en gewent was bewoog ik mijn heupen op en neer en gleed in en uit haar kutje. Het huilen was snel voorbij en Suk-lin begon nu zelf ook te bewegen. Caroline kuste Suk-lin om haar te troosten en streelde haar borstjes. Een paar minuten later draaide ik ons om en trok Suk-lin naar de rand van het bed.

Rustig maar stevig begon ik haar te neuken. Caroline lag nu naast haar en gaf aan ook geneukt te willen worden. Minuten lang neukte ik om en om de meiden op mijn bed. Caroline ging vervolgens op Suk-lin liggen en ze zoende elkaar.

Snel liep ik naar de keuken en kwam terug met een flesje olijfolie. Ik wreef hiermee Caroline’s kontje in en zorgde er voor dat haar kontgaatje gesmeerd werd door af en toe even en vinger naar binnen te duwen. Ze kreunde van genot. Ik deed wat olijfolie op mijn lul en zette mijn eikel tegen haar kontgaatje aan. Caroline kreunde even van de pijn toen mijn eikel naar binnen gleed en ik voelde haar sluitspier knellen achter mijn eikel.

Rustig schoof ik door en duwde mijn lul dieper haar kontje binnen. Met beide handen trok ik haar billen uit elkaar en schoof dieper. Rustig begon ik haar in haar kontje te neuken terwijl ze nog steeds op Suk-lin lag. Beide meiden lagen elkaar te tongen. Steeds dieper en sneller neukte ik Caroline nu en voelde mijnballen tegen haar kutje slaan bij elke stoot die ik gaf.

Mijn zaad begon te borrelen en met een vloek en een zucht duwde ik mijn lul diep in haar darmen. Afgelopen zaterdagmiddag bracht ik mijn vrouw naar Schiphol voor een week familiebezoek aan onze dochter,schoonzoon en twee kleinkinderen in Frankrijk. Ik kon niet mee in verband met mijn werk en combineerde deze reis met een bezoekje aan Amsterdam.

Ruim 6 weken hiervoor had ik al gereserveerd bij Joop om in de La Garage lekker te dineren. Samen met mijn vrouw dineer ik daar een paar keer per jaar en genieten wij behalve van de heerlijke gerechten, ook van de entourage en de meestal ook wel aanwezige VIPS en bekende TV persoonlijkheden. Een apart sfeertje en leuk om af en toe eens mee te maken,menig bekende Nederlander hebben wij daar al ontmoet en soms ook wel eens een praatje meegemaakt. Niet elke bekende Nederlander is even spontaan in het openbaar en benaderbaar ,maar dat respecteer ik natuurlijk altijd wel.

Alhoewel er wel een paar tussen zitten, die zichzelf wel heel veel sterrenallure hebben aangemeten en super arrogant zijn. Maar goed,die kan je altijd mijden. Omdat ik alleen was had ik een kleine hoektafel,de tafel in La Garage aansluitend aan mijn tafel was gereserveerd voor drie personen zag ik,maar was nog niet bezet. Tijdens mijn voorgerecht kwamen er twee chique geklede vrouwen binnen van rond de veertig jaar die plaatsnamen aan de tafel naast mij. Zij bestelde een fles goede wijn en ik hoorde een van de dames zeggen dat zij Caroline zojuist op haar mobiel had gesproken,en dat zij onderweg was.

Vijftien minuten later zag ik over wie zij spraken,het was Caroline T, wel bekent bij de meeste Nederlanders. Caroline kusten de beide vrouwen en gaf mij een vriendelijk knikje, goedenavond zei zij, wat ik haar ook wensten. De vrouwen praten vooral aan een stuk door met elkaar, ik kon en wilde niet alles volgen van de gesprekken,maar de dames hadden het duidelijk naar hun zin met elkaar. Joop verscheen ook even in de zaak,maakte een praatje bij twee andere tafels waar ook bekende Nederlanders zaten te dineren en kwam toen mijn richting op.

He Hans lachte hij vriendelijk,alleen zonder het vrouwtje vanavond,onderwijl gaf hij mij een hand en ging even op de lege stoel naast mij zitten.

Ik vertelde Joop dat ik mijn vrouw naar Schiphol had gebracht voor een familiebezoek aan onze dochter,die ook al diverse keren met ons in La Garage had gedineerd als zij in Nederland bij ons op bezoek zijn. Joop wist inmiddels wel wie ik was en welke onderneming ik eigenaar van ben. Dus jij ga straks nog zeker even lekker op stap in donker Amsterdam lachte hij, zonder het vrouwtje kan je het ook gezellig maken toch Hans zei hij met een knipoog.

Joop zei ik misschien net iets te hard, je weet dat als ik alleen op stap ga,ik dan alleen opzoek ben naar een WC eend, doelend natuurlijk op zijn TV commercial. Joop moest er om lachen,maar de dames naast ons hadden het ook opgevangen en lachte mee. Joop draaide zich naar hun toe, ja dames sprak hij op zijn bekende toontje, dat vinden jullie leuk hé om Joop met zijn kop in de pot te zien.

Om vervolgens een beetje overdreven tegen Caroline te zeggen, he Carolientje, jij ook al vanavond aan het buiten spelen. Direct daar achteraan stond hij op en gaf haar een paar dikke kussen, een beetje toneel van Joop om net te doen of hij haar nu voor het eerst zag in zijn zaak,want hij weet altijd precies wie er binnen zijn. Caroline reageerde er spontaan op en zei, ja Joop ik mag vanavond weer een keer de “kooi” uit,maar hoop niet dat ik vannacht ook ergens met mijn kop in de pot moet hangen lachte zij.

Nee dat hoop ik ook niet voor jouw lachte Joop gevat, je wil niet weten hoe dat soms kan stinken. Het ging nergens meer over,maar was even leuk en het leverde de dames een nieuwe fles wijn op van Joop.

Die nog even kort met de dames bleef praten en daarna weer verder ging. Wilt u ook een glaasje wijn meneer vroeg Caroline spontaan, het is van Joop.

Als je meneer weg laat zei ik,wil ik wel een glaasje, oké Hans was het toch,als ik het goed gehoord had lachte zij, juist ja lachte ik ook. Caroline stond op een schonk een glaasje wijn in aan mijn tafel, ik rook een goede parfum en zag nu pas goed dat zij een laag uitgesneden decolleté had waaruit twee behoorlijke bollige tieten te zien waren.

Ik moet even tussendoor opmerken dat ik haar altijd al een leuk type vrouw heb gevonden,maar de laatste jaren was zij een stuk voller geworden en dat vond ik persoonlijk ,haar nog beter staan.

Nu op een kleine meter afstand vond ik haar zelfs een beetje aan de mollige kant in haar misschien net iets te strakke korte zwarte rokje. Zo Hans lachte zij weer vriendelijk nadat mijn glas vol was, jij droog vanavond niet uit. Zie ik er zo beroerd uit dan vroeg ik, nee hoor integendeel zei Caroline, maar sommige mannen kunnen soms slecht voor hun zelf zorgen,daar hoor ik niet bij lachte ik. Nee zo zie je er ook niet naar uit,maar bij deze Hans,geniet van de wijn, dank je zei ik en Caroline ging weer aan haar tafel zitten.

Ik vond haar een goede uitstraling hebben, een lekker wijf die toch inmiddels ook wel ergens in de veertig moest zijn. Zelf word ik 50 jaar dit jaar en heb daar totaal geen moeite mee, ik sport nog steeds een paar keer per week en voel mij nog steeds spreekwoordelijk ,, een jonge hond,, Ik kort het hier onze toevallige date in La Garage maar een beetje in die ontstond afgelopen zaterdagavond,maar nadat de dames na het dineer toch zeker met zijn drieën 4 flessen wijn weg hadden, begon Caroline duidelijk met mijn te flirten.

De dames wensten mij verder nog een gezellige avond toen zij een beetje wankel op hun benen stonden om het restaurant te verlaten. Caroline bleef nog even staan vlak bij mij, als je nog een glaasje wil drinken Hans lachte zij, je weet waar je ons kan vinden,en wenste mijn ook verder nog een gezellige avond toen ook zij naar buiten liep. Ik dronk mijn watertje leeg waar ik op over was gegaan “ mijn rijbewijs is mij te lief “ rekende ook af een ging op weg naar de vermelde discotheek.

Mijn andere optie was naar huis te rijden maar daar was niemand aanwezig en daar had ik geen zin in, bovendien vatte ik de uitnodiging van Caroline op als een kleine uitdaging die ik wel eens aan wilde gaan. Meer dan een gezellig praatje met Caroline verwachten ik dan ook niet! Het was druk in de discotheek,ik had wel al een paar bekende mensen gezien,maar geen Caroline of haar vriendinnen. Ik was al 1. Het zou misschien wat opdringerig overkomen en dat wilde ik niet.

Op een gegeven moment zag ik ook Ellen nergens meer en besloot ik mijn overjas in de garderobe te halen en naar huis te gaan. Het was inmiddels tegen Ik had net mijn jas aangedaan en wilde naar buiten lopen toen Caroline vanuit de discotheek naar de uitgang kwam,hee Hans ga je al weg lachte zij, ik zag dat zij lichtelijk aangeschoten was. Ja zei ik, ik zag je nergens en heb het hier wel gezien.

Ga je nog ergens anders naar toe vroeg zij,ja naar huis zei ik. Mag ik je een gunst vragen lachte Caroline vrolijk,maar ik denk ook wel door de alcohol, jij altijd lachte ik terug. Mijn auto staat ergens bij Joop geparkeerd,ik ben met een van de meiden mee gereden maar mijn jas ligt nog in mijn auto. Zou jij mij even af kunnen zetten bij mijn auto,natuurlijk zei ik en samen verlieten wij de discotheek en liepen naar mijn auto. In mijn auto zag ik haar tepels stijf van de kou staan,Caroline droeg alleen een colbertje en daar was het echt te koud voor.

Ik vond het wel apart even haar stijve tepels van zo dichtbij te zien en haar laag uitgesneden decolleté. Het was nog vrij druk in het centrum en wij moesten door heel de stad,in de auto vertelde Caroline altijd voorzichtig te moeten zijn om zomaar bij een man in de auto mee te rijden.

Die fotograven van de bladen zijn overal glimlachte zij, en voor ik het weet sta ik weer ergens met mijn kop in de bladen,en heb ik weer een nieuwe lover.

Ik zou daar gek van worden zei ik,mijn privacy is mijn heilig, ja bij mijn ook zei zij,maar zo werk dat nu eenmaal als je een BN er ben. Nou niks voor mij lachte ik,ik wil wel ongestoord mijn ding in het leven willen doen, zo word je overal opgejaagd. Ach je word er ook wel creatief en vindingrijk van zei Caroline,in de discotheek waren er ook weer fotograven binnen,ik heb niks gezien zei ik.

Nee je kent ze ook niet,daarom ben ik ook niet even naar je toegekomen om een praatje met je te maken,anders had je ook geheid op de foto gegaan. Was je allang binnen dan vroeg ik, ja lachte zij, ik heb jouw binnen zien komen. Ik begon nu wel een beetje te bevatten dat zij het moment dat ik weg zou gaan,moet hebben afgewacht.

Ga je zo terug naar de discotheek als je,je jas heb vroeg ik, Caroline haalde haar schouders op,ik kijk wel even,mijn auto moet ik in ieder geval laten staan,ik heb iets te veel op om te gaan rijden. Verstandig van je zei ik,moet ik je even terug brengen dan? Ik weet het even niet glimlachte Caroline,misschien kunnen wij samen nog ergens wat gaan drinken. Dit klonk mij als muziek in mijn oren,dit wilde ik wel,maar liet dat niet duidelijk merken. Ja en dan zeker met jouw samen op de foto gaan zei ik,mijn vrouw lees ook de bladen hoor!

Dat bedoel ik nou zei Caroline,ik kan gewoon nooit eens ergens vrij met iemand in het openbaar praten,en al helemaal niet met een man. Ik zie de kop alweer voor mij lachte zij “ Caroline T heeft vriend gedumpt voor een nieuwe minnaar” en als ik je dan ook nog een zoen zou geven en daar een foto van word gemaakt, is het gelijk hun waarheid. Slim lachte ik, maar dat zou niet opgaan als ik je nu in de auto een zoen zou geven,althans ik ga er vanuit dat er niemand onder mijn achterbank te voorschijn komt met een fototoestel.

Caroline moest er om lachen, wij waren inmiddels bij haar auto gearriveerd, nee hier zou het wel kunnen zonder dat wij betrapt worden zei zij. Ik vond haar reactie heel uitdagend, toen ik mijn auto parkeerde in de buurt van haar auto, boog ik naar haar toe en gaf haar een zoen vol op haar mond. Haar reactie was gelukkig niet afwijzend, integendeel,wij begonnen elkaar te tongzoenen,het werd een lange heel intieme zoen, en zoenen kon zij heel lekker. Hier werd ik onmiddellijk heel geil van,mijn lul schoot omhoog in mijn pantalon,maar dat wilde ik haar nog even niet laten merken.

Ik had haar stevig te pakken in mijn armen en wilde voorlopig niet stoppen met zoenen, Caroline onderbrak onze geile lange tongzoen. Wij kunnen naar Aalsmeer rijden Hans als je dat wil stelde zij voor, Aalsmeer vroeg ik,wat is daar dan te beleven? Daar kunnen wij nog rustig wat drinken in een appartement van een vriendin van mij,ik heb een sleutel en slaap daar wel meer een nachtje als ik moet werken en TV opnamen heb. Mijn vriendin is op dit moment in het buitenland, zij is stewardess bij de KLM.

Oké zei ik, gezellig. Caroline pakte haar jas uit haar auto en nog wat andere spulletjes en wij reden vanuit Amsterdam Zuid naar Aalsmeer. Onderweg hadden wij een leuk gesprek. Ik kwam in een keurig ingericht luxe appartement terecht, waarna Caroline al snel een goede fles wijn openden. En naast mij op de bank kwam zitten. Dit is even veel beter toch dan in al die drukte zei Caroline, ja zeker zei ik,maar missen je vriendinnen je straks niet? Nee hoor lachte zij, dat regelen wij altijd goed met elkaar als wij uitgaan ,ik slaap vannacht trouwens bij Ellen thuis knipoogde Caroline.

De man van Ellen weet niet beter dan dat zij bij mij overnacht,maar die is vannacht bij haar vriendje. Dat regelen jullie dan goed lachte ik, ik vroeg maar niet hoe zij het zelf thuis had geregeld,ik weet wel dat zij twee kinderen thuis heb en volgens mij ook nog een soort van LAT relatie heeft.

Maar daar was ik nu niet in geïnteresseerd, ik vond het geil hier nu samen met Caroline te zijn. Ik ging alles in de strijd gooien om haar verder te versieren,ik ging deze nacht voor seks met Caroline. Wel in het besef dat je daar wel met zijn tweeën voor moet zijn!

Caroline wist natuurlijk ook inmiddels,dat ik getrouwd ben. Met een muziekje op de achtergrond en een wijntje zei Caroline zich hier op haar gemak te voelen en even lekker zichzelf kon zijn. Ik keek haar aan en wij begonnen vanzelf weer lekker opwindend met elkaar zoenen, ik betaste haar lichaam daarbij en Caroline haar hand streelde mijn bovenbeen, ook zij raakte duidelijk opgewonden.

Het moment voor mij was daar toen zij mijn erectie aanraakte en even streelde,ik knoopte twee knoopjes van haar blouse los en streelde haar zachte huid van haar tieten die uit haar BH kwamen.

Ik wil met je naar bed fluisterde ik in mijn opwinding, ik werd bloedgeil op haar. Wij nemen eerst een lekker bad stelde Caroline voor. Zij stond op en zei het bad te gaan verzorgen.

Bijna als vanzelf verstijfden haar tepels, tot ze keihard vooruit stonden. Kom hier met je lul hijgde zij, ik wil je pijpen. Haar kleine stevige tietjes bewogen niet eens als ik naar binnen stootte. Natuurlijk het is mijn eigen zus, maar als jonge jongen vond ik haar altijd al een mooie meid en nu is zij een aantrekkelijke vrouw van 36 jaar. Want als Carolien met je klaar is, weet je pas echt wat je bent. Bijna nooit zin in sex hebben. Wij nemen eerst een lekker bad stelde Caroline voor.

Geile carolien kut met veel schaamhaar

Sop kutje sex dates