bisex stellen eerste keer sex

Ik wilde niets te doen hebben met homo’s, wat een vieze mensen zijn dat. Tja ehh, dat dacht ik toen hè. Het duurde maar 2 maanden voor ik alweer in contact kwam met een andere man, maar dit keer was de situatie totaal anders. Ik was ondertussen door de eerdere ervaring wijzer geworden en kwam voor mijzelf tot de conclusie dat ik inderdaad een fascinatie had voor lullen, maar mijn fascinatie voor vrouwen was vele malen groter. Deze nieuwe man was totaal anders, enorm hip, een echte Amsterdammer en op een of andere manier klikte het alsof we de beste vrienden waren.

We hadden het niet eens over sex eigenlijk, alhoewel we elkaar wel ontmoet hadden via de fun4two site. Al snel kwam ik erachter dat hij sexfeesten organiseerde bij hem thuis, en dit op verschillende gebieden deed. Hij had sexfeesten voor homo mannen, want hijzelf was een echte bisexuele bottom,. Mijn nieuwsgierigheid was niet meer in bedwang te houden en wist dat ik op dat moment de jackpot had gevonden. Op een gegeven moment vertelde ik hem dat ik altijd de chick en Candy kocht en dit al een tijdje niet meer deed, door wat ik eerder met die man had meegemaakt.

Hij vertelde mij dat als ik zin had ik best langs kon komen om diezelfde boekjes van de afgelopen maanden bij hem op te halen.

Zo gezegd zo gedaan, ik ging er niet eens naartoe voor een sexuele ervaring, maar gewoon als iemand die bij een vriend langs gaat om wat te halen. Het duurde even voor ik zijn adres had gevonden op de fiets, maar ineens was daar het bordje galjaard in de vrolikstraat, bingo.

Ik belde aan en een mollige man, met bril, en ongeveer 1. Ik moest een beetje aan hans liberg denken toen ik hem zag, hij leek er best op. Al snel bood hij mij wat drinken aan en kwam meteen ter zaken.

Dan zal ik hetzelfde voor jou doen. Dit gezegd hebbende, ik loop altijd naakt thuis en als je hier problemen mee hebt moet je dit zeggen en zal ik dat voor nu respecteren, maar als je een volgende keer komt zul je dit wel moeten accepteren”.

Ach dacht ik bij mezelf, ik kom hier toch niet voor sex met hem dus who cares. We zijn aan de praat geraakt en voor ik het wist was er vier uur verstreken, en wat was ik onder de indruk. De man had het goed getroffen, veel geld bij zijn ouders en had onlangs daaruit veel geld ontvangen, genoeg om tot ver voorbij zijn pension ruim van het leven te kunnen genieten.

Galjaard is te omschrijven als iemand die weinig behoefte heeft aan luxe en wil niets liever als een ongecompliceerd leven leiden en daarbij met volle teugen genieten van het leven. Het duurde dus niet lang voordat we het hadden over zijn sexfeesten, tja ik was natuurlijk ook niet stom. Ik deed alsof ik er zelf weinig interesse in had, dat mijn interesse niet verder ging als een beetje rukken op filmpjes en boekjes.

Volgens mij had hij het al lang door, maar wat schetste mijn verbazing, hij voelde dezelfde “vriendschappelijke” klik als ikzelf. Natuurlijk wist hij allang dat hij me te pakken had, maar speelde toch het spelletje mee, tja wat weet je nu als 16 jarige.

Hij vertelde mij al snel: Waaaauw, mijn lul stond al stijf voor hij zijn zin af had gemaakt, iets wat hem ongetwijfeld niet ontgaan was. Maar toen kwam het. Ik dacht tja zal wel, natuurlijk kan dat niet, wie gaat nou een oversexte tiener geld aanbieden om te neuken met geile meiden!

Het lachen verging zeer snel toen hij mij ineens 3 briefjes van gulden aan mij overhandigde. Jemig ik kan mij die mooie goudkleurige briefjes als de dag van gisteren herinneren. Maar, he hoe kan dit nu. Wees niet bang, er gebeurd niets, geen feest ofzo, maar eerlijk is eerlijk, ik wil weten wat voor vlees ik in de kuip heb en ik wil eerst zien hoe je het doet met een vast stelletje wat altijd bij “alle” feesten aanwezig is”.

Natuurlijk ging ik hiermee akkoord, die kerel is gestoord, hij geeft mij gulden mee en weet niet eens waar ik woon, hij heeft enkel mijn hotmail adres. In eerste instantie was ik niet van plan om naar zijn feest te gaan, ik was al helemaal voldaan, hij heeft geld gegeven waar een jongen van 16 enkel van kan dromen en daarnaast had ik nu ook nog eens een boodschappentas vol met heerlijke sex boekjes. Toch ging dit allemaal aan mijn hoofd knagen, hoe dom kan je zijn als je een kans als dit laat lopen.

Ik heb net een prille relatie achter de rug, waarbij mijn honger naar sex alleen maar groter is geworden. Dat is een verhaal voor een andere keer. Ik besloot op de dag zelf om alsnog naar galjaard te gaan dus mailde ik netjes dat ik aanwezig zou zijn op het aangegeven tijdstip. Ik was bloed nerveus, en had mezelf zeer goed gewassen en mijn netste kleren aangetrokken en stapte met bibberende benen op de fiets naar Galjaard, de vlinders in mijn buik waren niet te negeren.

Het kostte mij enorme moeite om die deurbel in te drukken maar toen ik iemand naar de deur zag lopen door het raam kon ik niet anders als aanbellen. Galjaard deed open in zijn badjas en vroeg mij of ik onze initiële afspraak kon herinneren, “Als je binnen wilt komen dan weet je wat er van je verwacht wordt? Zodra deze deur dicht is loop ik lekker in mijn heerlijke Adams kostuum en ik zou graag zien dat jij hetzelfde doet”. Zo gezegd, zo gedaan, en toen de deur dichtklapte achter mij viel de de badjas van Galjaard onmiddellijk op de grond.

Hij wachtte netjes bij de deur en wachtte geduldig tot ik mijzelf tot de onderbroek had uitgekleed. Galjaard zei geruststellend “Ik heb ondertussen alle mogelijk verschillende mannen naakt gezien, groot, klein, dik dun, noem maar op. Je hebt niets wat ik nog nooit gezien heb”. Dit was voldoende om me net genoeg gerust te stellen want ik trok daarna rustig mijn boxer naar beneden. Daar stond ik dan, voor het eerst in mijn leven naakt in de gang van een relatief vreemde man die mij als een keurmeester aan het keuren was.

Je bent niet besneden, dat is wel jammer, maar de vorm en maat van jouw lul zal hier zeer in trek zijn. Een meer als gemiddelde lengte met een heerlijke dikke eikel in de vorm van een sappige aarbei. Jemig, moet dat nou, ik werd ineens enorm verlegen en maakte aanstalten om mijn boxer weer snel aan te trekken. Toen pakte hij rustig mijn hand en zei tegen mij: We hebben dezelfde denkwijze, we zijn even gek op sex en wat karakter betreft passen we perfect bij elkaar”.

Hij nam mij mee de woonkamer in en daar zat het stel, en verdomd, mijn ogen vielen uit mijn oogkassen. De vrouw waar ik mezelf voor het eerst op een boekje had afgetrokken die Candy zo lang geleden zat hier gewoon recht voor mij, samen met haar man.

Ik wil niet discriminerend over komen maar dit stel zien er een beetje uit als het Amerikaanse spreekwoord “trailer trash”. Zij zag er wat meer gesofisticeerd uit, maar heerlijk goedkoop, en dat is bedoeld als compliment, want hier ging ze ook voor. Als jij een beetje de Candy kent uit de periode dan ken je haar wel, ze schreef altijd een column in de Candy, en was ook weleens te zien in de chick. Ze was een jaar of 40 en had op zich kleine hangende borsten en een heerlijk kaal geschoren kut.

Ze was altijd in de boekjes te zien en zaf eruit als iemand die altijd in de zon ligt en had een beetje blond krullend haar, niet al te lang. Ik baal dat ik nu niet op haar naam kan komen. Misschien dat je weet wie ik bedoel?? Haar man paste wat uiterlijk perfect bij de Candy dame, en was niet zo enorm op de voorgrond aanwezig, een beetje terughoudend eigenlijk en leek tevreden met de dominante rol van zijn vrouw. En het mooiste van allemaal, ze waren allemaal heerlijk naakt.

Ze zagen meteen dat mijn lul paars werd van de geilheid bijna, en moesten alle drie om mij glimlachen, en maakte gepaste grapjes. Galjaard liet mij op de grote bank zitten naast de Candy dame en hemzelf, haar man zat tegenover ons en liet ongegeneerd mij zijn lul zien. De avond ging door, en na een tijdje had ik ineens door dat ik volledig ontspannen was en goed kon opschieten met deze mensen. Ik zei dit vervolgens ook tegen ze waarna ik onmiddellijk de vraag kreeg om dan maar eens de slaapkamer van galjaard op te zoeken met zijn allen.

Ik wist niet hoe snel ik achter hun aan moest lopen en al snel werd ik naast de Candy dame begeleid waarna ik lekker tegen haar aan lag. Beide heren gingen op een stoel zitten en gaven aan vanaf daar een beetje toe te kijken, maar “zodra mijn vrouw dat wil kom ik erbij en gaan we haar samen heerlijk verwennen”. Wat een genot, meer kan ik niet zeggen, ik begon haar onmiddellijk te strelen, en zoals een jongen van die leeftijd dat betaamd ging mijn mond onmiddellijk naar haar kutje toe om die heerlijk te verwennen.

Mijn ex was verslaafd aan orale sex waardoor ik, ondanks mijn jonge leeftijd, best eerlijk kon zeggen dat ik erg goed kon beffen. De chick dame moest zelf ook gespannen zijn geweest want voor ik er erg in had kwam ze zo hard klaar dat er kleine straaltjes vocht uit haar kut kwam. Gefascineerd was ik, dit had ik nog nooit gezien, en voor iemand mij ook maar aan moest moedigen ging ik door met likken en slikte ik haar sap door. Ik was even bang dat het misschien urine was, maar het smaakte absoluut niet zo, het was gewoon zalig, wauw.

Ik heb haar minstens 40 minuten gelikt en gevingerd, mijn mond kon niet meer, pijn dat ik had, en de mannen lachte hartelijk ineens en zeiden tegen haar. Geef die jongen wat hij wil, zie je dan niet dat die gozer al ruim 30 minuten voorvocht loopt te lekken haha, dat bed is niet alleen zeiknat van jou hoor. Ze draaide mij prompt op mijn rug en ging als een bezetene tekeer en voor ik het wist kwam ik spuiten klaar.

Ze deed dit erg handig, en vermeed mijn zaad als een expert en was een beetje teleurgesteld hierom, maar tja soa’s he. Ik was zo dom om alles van haar te slikken dacht ik, maar hey who cares dit is te geil om te missen. Ineens voelde ik iets zacht, en tegelijkertijd hard, tegen mijn eigen lul, haar man was er bij gekomen en bood zijn lul aan de Candy dame zodat ze nu twee lullen voor haar mond had.

Ik moest snel mijn lul schoonvegen van haar zodat we naderhand misschien wat konden neuken. Het duurde niet lang of hij lag zijn vrouw te neuken en jemig wat kon die kerel hard doorbeuken zeg. Hij spoot haar kutje volledig vol binnen no time en we lagen alle drie heerlijk voldaan op het bed van galjaard die nog steeds toe zat te kijken. De Candy dame gaf galjaard de opdracht mij een blinddoek om te doen zodat ik lekker verwend kon worden, kom maar op met die blinddoek dacht ik bij mezelf.

Niet al te lang daarna lag ik op mijn rug met mijn handen achter mijn hoofd. Ik voelde 2 paar handen over mijn lichaam gaan en voelde duidelijk haar handener tussen. Opeens kwam er een heerlijk warme mond over mijn lul heen en ik genoot intens, want die handen over mijn lichaam zorgde ervoor dat mijn zintuigen op overtoeren ging. Ik gaf na enige tijd aan dat ik ging spuiten en niemand reageerde hierop, en ik dacht bij mezelf “oh shit, straks denken ze misschien dat ik ongevraagd in een mond klaar kom, ik ben buitenzinnen, heb ik wel gezegd dat ik kom?

Ik kwam klaar als een fontein en precies toen dit gebeurde werd de blinddoek van mijn hoofd verwijderd en zag ik galjaard al mijn zaad in zijn mond op vangen. Het was zoveel dat hij niets anders kon als slikken en alsnog liep er veel langs mijn lul naar beneden.

De Candy dame zag dit en ging onmiddellijk met mijn sperma spelen, heerlijk met haar handen. Ik was verbouwereerd, ik dacht dat zij mij aan het pijpen was. Mijn lul bleef keihard, en kreeg daar complimenten over, tja wat kun je dan verwachten van een oversexte puber.

Ik kreeg snel een condoom over mijn lul en voor ik er erg in had zakte zij met haar kut over mijn lul heen. Ze neukte alsof haar leven ervanaf hing en ze kwam wederom klaar, ik was volledig de tel kwijt maar dit was minstens haar 8e keer.

Ineens ging haar man achter haar staan en duwde zijn lul in haar kont zodat ze nu een flinke sandwich onderging. Galjaard maakte nu het plaatje compleet door zijn lul naar haar mond te brengen en het kwartet was nu in volle gang. De Candy dame kwam op een gegeven moment zo heftig klaar dat ik het op de dag van vandaag nog herinner. De anale sex maakte haar zo wild als maar kon, en al was het vocht ondertussen minder, maar als dit eerder was gebeurd was alles en iedereen doorweekt geweest. Aan het einde van de rit was ikzelf 5x klaar gekomen, zij minstens een keer of 12 en de andere heren beide 2x.

Ik weet nog dat ik bij mijzelf dacht “wauw, als dit op de die feestjes ook gebeurd, maar dan zelfs met meer mensen dan ben ik zeker van de partij”. Ik stond er op dit moment niet meer bij stil dat ik in eerste instantie ook klaar gezogen was door Galjaard, en dat hij het tot op dat moment het beste van allemaal had gedaan. En ik was er nog voor betaald ook..

Volledig voldaan kuste ik de Candy dame om haar te bedanken, en dat was een flink heftige tongzoen. Wat een sexbeest is die vrouw zeg, ik heb nog steeds veel respect haar omdat zij altijd volledig haarzelf is geweest. We hebben daarna nog even gebabbeld en niet lang daarna ging de Candy dame met haar man richting huis.

Galjaard keek mij serieus aan en vroeg” Hoe vond je het? Ik was eerlijk tegenover hem en zei dat ik dit altijd wel wil doen. Vond je het dan niet erg dat ik diegene was die je klaar pijpte? Hij zei daarop, “Dan zijn we echt hetzelfde, we denken niet in termen van sex zoals anderen dat doen, het is sex, niets meer niets minder, als het maar lekker is, je ervan kunt genieten, en niets tegen je wil doet”.

Tot op de dag van vandaag is dit nog steeds mijn motto als het op sex aan komt. Alleen zit daar nu bij “je moet alles minimaal 1x geprobeerd hebben”, iets waarvan ik nu kan zeggen dat er weinig is wat ik nog nooit heb gedaan, enkel dieren en poepsex niet.

Even daarna spraken we af dat ik aankomende woensdag aanwezig zou zijn bij zijn bisex feestje, en mij aldaar zou introduceren. Hij gaf mij twee briefjes van honderd gulden om zijn woorden kracht bij te zetten. Een aantal dagen later mailde Galjaard mij om aan te geven dat het feestje niet doorging. De verhouding was niet juist omdat er te weinig vrouwen aanwezig zouden zijn. Hij vroeg of ik alsnog zin had om langs te komen als ik zin had, gewoon vrijblijvend, waarop ik onmiddellijk aan af dit leuk te vinden.

Ik was iets eerder aanwezig als wat de bedoeling was en zag een bloedmooie meid uit zijn huis vertrekken, ze was van mijn leeftijd schatte ik, misschien een jaar of Ik belde aan en al snel deed hij de deur open, en zoals ik ondertussen al verwacht had, poedeltje naakt. Ik kleedde mezelf uit toen ik zeker wist dat er verder niemand was en ging op de bank zitten, er stond een bisex film op waarbij 2 mannen en 1 vrouw met elkaar bezig waren.

Ik wist niet zo goed waarnaar ik moest kijken maar Galjaard wist dit gelukkig snel te corrigeren door gewoon over alledaagse dingen te praten. Enige tijd later kwam dat meisje ter sprake en werd al snel duidelijk dat het feestje was afgeblazen omdat zij zwanger bleek te zijn, tijdens de sexfeestjes werd dus ook onveilig gevreeën. Ik wist niet hoe ik het had, mijn fantasieën sloegen onmiddellijk op hol en kon nu echt niet meer wachten tot het volgende feestje.

Maar toen kwam het ineens, en sloeg in als een bom.. Hij begon te vertellen hoe de feestjes zich afspeelde en met de minuut werd ik geiler en geiler, het feit dat de film enorm sperma gericht was hielp ook niet echt mee. De feestjes waren volledig vrijblijvend en als ik iets niet wilde dan gebeurde het ook niet, wat natuurlijk niet wegnam dat mensen in eerste instantie natuurlijk wel iets proberen bij mij. Hij maakte zich zorgen dat ik misschien niet zo “bi” was als dat ik zelf aangaf.

Hij zei het niet met zoveel woorden, en om te zeggen dat ik “ontdekkend” was is eigenlijk al teveel gezegd. Hij begon over onze laatste ontmoeting en begon te omschrijven hoe hij mijn pijpbeurt had ervaren, en ik merkte aan mijzelf dat ik hier weer naar begon te verlangen en natuurlijk duurde het niet lang voordat mijn lul weer heerlijk vooruit stak.

Hij vroeg “Vind je het erg als ik je weer pijp? Je hebt zo een heerlijke lul en je zaad is zalig! Ik aarzelde even maar alle factoren om mij heen de film, de eerder ervaring, onze naaktheid, alles overtuigde mij snel en en ik bezweek onder zijn aandringen. Mijn hoofd bonkte warm en zacht alsof het ineens erg druk in mijn hoofd was, alles leek ineens een roes, zo geil werd ik. Zou je mij willen neuken ooit?

Op dit moment had je mij kunnen vragen of ik een piranha had willen neuken en had ik nog ja gezegd. Even later zakte hij op zijn knieën en ging met zijn tong mijn lul bewerken, die ondertussen slap was geworden door mijn enorme roes. Ik snap nog steeds niet hoe ik soms in zo een roes terecht kom, ik heb ooit poppers gebruikt en het lijkt hier sterk op, maar dit is veel intenser.

Hij begon mij zalig te pijpen en vroeg mij “Kun je vanavond bij mij slapen misschien? Waarop ik positief antwoordde en onmiddellijk naar huis belde dat ik bleef slapen bij mijn beste vriend omdat we tot laat uit zouden gaan. Ik weet nog dat ik bij mijzelf dacht “Man wat ben je aan het doen? Heb je dit allemaal over voor wat sex? Om heerlijke kutjes te kunnen likken? Misschien zelfs wel dat ene meisje?

Fuck it, ik doe het gewoon ik ga leven naar zijn motto, je moet alles eens geprobeerd hebben inderdaad. Ik heb mezelf vervolgens volledig aan hem overgegeven. Hij pijpte mij zalig, en was niet bang om mij tot het einde door te pijpen. Hij pijpte als een kampioen, en die zacht mond, kan ik nu voelen nu ik dit schrijf. Weinig kunnen aan die mond tippen, en ik heb er ondertussen velen en velen gehad. Nadat ik heerlijk gespoten had, maakte hij er express een rommeltje van, lekker spelen met mijn zaad omdat hij wist dat ik enorm sperma minded ben.

Nu wordt het een beetje wazig allemaal en heb ik moeite om die herinnering helder naar boven te brengen, maar hij wist mij verder en verder op te geilen. Hij pakte wat sperma en draaide op zijn knieen zijn kont naar mij toe, terwijl ik nog op de bank zat. Het sperma smeerde hij langszaam op en rond zijn holletje en ging heerlijk zijn eigen kont voorzichtig en uitdagend te vingerneuken. Hij had absoluut geen mooi lichaam, maar hij was geschoren, proportioneel en straalde zijn geilhied uit, en ik genoot van dit heerlijke uitzicht.

Die heerlijk gladde bolle billen leken me te roepen, neuk me, neuk me. De geilheid zakte iets na het klaarkomen maar desondanks bleef ik in een roes, en dit uitzicht maakte mijn lul nog harder als voorheen. Mijn kontje is er klaar voor, je zaad heeft mij al een beetje gesmeerd, wil je? Die roes, de eerste keer dat ik werkelijk een bi ervaring zou hebben, de gedachten aan de eerdere ervaring en de toekomstige feesten, zorgde ervoor dat ik mijzelf volledig kon laten gaan. Ik stond op en hield mijn lul stevig vast aan de wortel, nu zou de top in mij ontwaken weet ik nu.

Galjaard smeerde sensueel en instinctief zijn anus in met wat glijmiddel, wat een heerlijk gezicht, zijn holletje glimde uitdagend en ik zou zweren dat zijn anus langzaam voor mij openging.

Ik zakte iets door mijn knieeen en wees mijn lul naar zijn gaatje. Langzaam zakte ik naar beneden en merkte dat Galjaard eveneens een intense ervaring had, hij straalde zijn geilheid uit, hij zou momenteel ook alles geneukt hebben wat los of vast zat.

Nergens bestond nog twijfel en met mijn vrije hand wreef ik over zijn billen waarbij mijn wijsvinger al snel tegen zijn gaatje aankwam.

We waren beiden er klaar voor en langzaam schoof mijn vinger naar binnen. Met mijn andere hand trok ik mijzelf tergend langzaam af en bleef van het uitzicht genieten. Galjaard hield het niet meer en ging schokkend met zijn kont op en neer.

Mijn vinger gleed zo makkelijk naar binnen alsof ik in een pak boter prikte, wauw voelt dat dus zo aan? Ik trok mijn vinger terug en dacht ik stop mijn lul erin, of zal ik doorgaan met vingeren, maar Galjaard hakte de knoop voor mij door. Langzaam zakte ik verder door mijn knieen tot ik aan de wortel in zijn kont zat, en wist dat dit goed was. Ik begon langzaam op en neer te bewegen en genoot van het gevoel welke zijn kont aan mij gaf. Galjaard genoot met volle teugen en kreunde van genot.

Het zag er heel lekker uit moet ik zeggen n ik kon het niet laten met mijn pik te spelen. Ik was dus al snel hard en voelde mijn paal in mijn hand kloppen, zo opgewonden was ik geworden. Ik besloot zijn waanzinnige pik van dichterbij te bekijken en nam hem lekker in mijn mond, terwijl hij lustig aan de schaamlippen en klit van mijn meisje aan het likken en knabbelen was. Na een paar minuten kwam zij op zijn tong klaar.

Ze hijgde en kreunde erbij. Het kippenvel schoot door het intens lekkere gevoel over haar hele lichaam heen en haar tepels werden hard.

Toen ging de man op zijn knieën op het matras zitten en gingen mijn vriendin en ik aan zijn pik zuigen. Samen zogen we die heerlijke paal diep naar binnen en sabbelden we ieder aan een zijkant, terwijl onze tongen zo nu en dan elkaar likten, om ons daarna weer op hem te gaan richten.

En toen ging het eindelijk gebeuren. De man kroop op mijn vrouw, die op haar knietjes en met haar gezicht in het kussen gedrukt klaar lag om geneukt te worden.

Hij drukte zijn vette paal bij haar naar binnen en ik kwam achter hem zitten. Zijn billen trok ik van elkaar en eerst wilde ik mijn vinger erin duwen, maar hij hield mij tegen. Hij wilde gewoon meteen mijn penis in zijn anus voelen rammen! Ik wist niet wat ik hoorde, wat een geile bisexuele kerel zeg! Ik greep mijn apparaat goed beet, trok de voorhuid naar achteren en drukte mijn stevige paal diep bij hem naar binnen.

Het was daar heel erg nauw tussen die stevige mannenbillen. Maar het voelde zalig aan. Het was ongelooflijk hoe gemakkelijk mijn toch niet heel erg kleine leuter bij hem naar binnen gleed.

Ik zat er tot aan mijn ballen in en genoot intens. Te intens, want na een paar keer snel en hard in zijn heerlijke harige reet te hebben zitten rammen, kwam ik klaar. Hij vond het gelukkig niet erg dat ik hem in zijn kont spoot.

Gelukkig kwam hij daarna ook snel klaar. Hij spoot niet in mijn vrouw, hij wist zich nog op tijd uit haar lekkere lichaam terug te trekken. Zijn zaad kwam op haar mooie strakke kontje en ook haar onderrug terecht. We waren alle drie wel heel erg blij, want het was heel lekker, maar helaas ook heel erg kort.

Gelukkig wilde hij het nog wel een keertje met ons doen. We zijn heel erg vaak met zijn drietjes naar bed geweest sinds die dag. De trio combinatie was heel bijzonder en nadat mijn vriendin en ik uit elkaar zijn gegaan heb ik het een hele tijd niet meer met een andere man gedaan, omdat ik toch denk dat dit de reden is geweest waarom ze bij mij weg is gegaan.

Ik ben inmiddels getrouwd en de vrouw die ik nu heb is minstens net zo open als mijn ex. Misschien dat ik het nu toch maar weer eens voor wil gaan stellen, want als ik heel eerlijk moet zijn, het kriebelt toch weer. Meer dan ik eigenlijk voor mogelijk had gehouden. Onderaan ieder verhaal heb je de mogelijkheid om een review achter te laten.

Gewoon even een bevinding over het verhaal. Vond je het leuk of opwindend, wat vond je van de schrijfstijl en de verhaallijn en ga zo maar door. Ook als het tegenviel en de reden waarom is achter te laten, zo kan de schrijver er iets mee doen in zijn of haar volgende sexverhalen. En daarnaast kan je ook door middel van sterren aangeven hoe je het verhaal vond. Zo maak je de sexverhalen zelf populair en zullen ze door meerdere mensen gelezen worden!

Snelmenu Verhaal zoeken Nieuwe verhalen Verhaal schrijven Prikbord.

... 22 aug Bi maar nooit seks gehad met een man .. Eerste keer enzo We stellen zelf vast dat de meeste mannen dit niet delen met hun vrouw. . Eigenlijk zijn wij op zoek naar stellen met dezelfde ervaring om mee te kunnen. Mijn eerste keer met een man · Mijn vrouw en ik worden Mijn eerste bi-ervaring in de sauna · De eeuwige tweede Geile bi-sex ervaring · Hoe ik een ouder. Gratis Nederlandse sex films van oa. Don en Ad, Rijschool69 en 2 jaar geleden geupload; keer bekeken; Geupload door Bettylovesbig . GEILE KALE KUTJES SEXDATE SPIJKENISSE

Bisex stellen eerste keer sex

Dikke tietjes gratis aftrek

Maar hij weet donders goed dat als hij het waagt vreemd te gaan, dat hij mij dan kwijt is. Ondanks dat dit de derde keer was kwam ik bisex stellen eerste keer sex het meest intens klaar. Goedgebekte propper scoort drie Duitse schatjes. Afijn, het slikken van mijn eigen zaad werd al snel gedaan en een gewoon goed als ik weer eens klaar kwam. Ik kwam klaar als een fontein en precies toen dit gebeurde werd de blinddoek van mijn hoofd verwijderd en zag ik galjaard al mijn zaad in zijn mond op vangen. Excuse me, mag mijn beste vriend meedoen? Alle reacties Link kopieren Quote.