zeik natte kut dik en geil

Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ».

Jonge Franse brunette dekt een ouwe lul. Eindelijk weer pik in oma's harige kut. Rijpe zakenvrouw heeft een grote zucht naar jong zaad. Rijpe cougar laat zich uitwonen door de buurjongen. Haar eerste grote lul smaakt naar camembert. Jong zaad op de tieten van oma. De bingomiddag vervalt maar mag de pret niet drukken. Rijpe moeder doft zich op en scoort een jonge lul. Oma likt de kont van haar toyboy. Jonge snikkel neukt rijpe moeder met dikke tieten.

Mooie oma pijpt en neukt jonge pik. Opgewonden oma kan niet van de jonge klusjesman afblijven. Eenzame oma verleid de klusjesman. We kwamen aan in het appartement en hij vroeg of ik eerst nog wat wilde drinken, ik wilde nog wel een beetje cola, hijzelf nam een biertje. We kropen tegen elkaar aan en we kuste, weer gingen zijn handen over mijn lichaam, en onder mijn topje, Nu nam ik wat het voortouw en ik trok mijn topje uit, zijn mond sloot meteen om mijn tepels, ik kreunde, toen hij erop zoog en zijn tong rond mijn tepels liet draaien.

Zijn handen gingen ook verder, en hij liet een hand tussen mijn benen glijden, en drukte tegen mijn kut. Ik voelde de druk tegen mijn kut en ik werd er nog geiler van, zijn mond kwam los van mijn tepels en zijn hand ging tussen mijn benen uit en hij spreiden, mijn benen verder, hij keek tussen mijn benen, een dikke glimlach rond zijn mond.

Ik keek nu ook tussen mijn benen, en zag waarom hij zo glimlachte, mij kut was zo nat geworden dat zelfs mijn korte broek een nat plekje begon te krijgen.

Ik stond snel op en maakte mijn broek los en schoof mijn witte korte broek naar mijn enkels, Ik wilde mijn string ook uit doen maar hij hield me tegen. Hij hielp me uit mijn broek te stappen, ik schopte ook meteen mijn schoen uit.

Ik had nu alleen mijn string nog aan, Marcel trok ook zijn kleren uit eerst zijn schoenen sokken, daarna zijn T-shirt en zijn broek hij had ook alleen zijn boxer short aan een dikke bobbel verraden zijn geilheid daar waar zijn eikel de top van de bobbel vormde zat een natte vlek. Hij pakte me vast en zette me op de bank, hij keek me aan en zei dat hij erg geil werd van meisjes met een natte plek in hun kruis, ik spreiden mijn benen en lied hem mijn drijfnatte kruis zien, mijn string was helemaal doorweekt van mijn geil en zelfs mijn dijen waren al nat van mijn geil.

Ik rook nu ook mijn geil en hij ging voor me op de grond zitten lied zijn handen over mijn dijen glijden en ging steeds dichter naar mijn kut toe, hij streelde over mijn string heen en over het kruis zijn vingers gingen over mijn kut heen en toen ook over mijn clit.

Ik schokte en kreunde toen hij dat deed, hij drukte de stof iets tussen mijn natte schaamlippen in, ik hield het niet langer en ik kwam die avond voor de eerste keek klaar. Daarbij werd mijn kut nog natter en mijn geil liep nu tussen mijn billen door, nu begon hij zelfs de stof van mijn string te likken en beet door de stof heen zachtjes in mijn schaamlippen.

Marcel trok nu mijn string uit, mijn kale schaamlippen waren dik opgezet en drijfnat een dikke laag wit geil zat tussen mijn schaamlippen en liep uit mijn kut tussen mijn billen door. Ik denk dat ik nooit eerder zo geil was geweest en dat kwam weer omdat ik me nu echt helemaal niet hoefde te schamen voor mijn super natte kut omdat, ik nu met met een jongen was die daar juist geil van werd.

Marcel begon mijn kut te likken en zoog op mijn clit, hij duwde een vinger in mijn kut, en vingerde me terwijl hij me ook likte.

Ik bokte tegen hem op drukte mijn kut tegen zijn mond en vinger, en toen kwam ik voor de tweede keer die avond klaar. Toen ik wat rustiger werd trok ik Marcel op de bank en ging ik tussen zijn benen op de grond op mijn knieën zitten. Zijn boxer stond strak van zijn stijve lul, en de natte plek was groter geworden, ik pakte zijn lul door de stof vast en liet een vinger door de natte plek heen gaan, super glad was zijn voorvocht, ik likte erover heen, Marcel schokte, toen trok ik zijn boxer uit, zijn stijve lul was mooi gevormd een dikke donker paarse eikel, die nat was van zijn voorvocht.

Zo’n 16cm en lekker dik. Ik nam zijn eikel tussen mijn lippen proefde zijn zoute smaak en begon hem te pijpen, zoog op zijn eikel en liet mijn tong er rondjes omheen draaien.

Ik liet zijn eikel los en likte zijn hele lul van boven naar onder, toen merkte ik dat zijn balen netjes geschoren waren, dat had ik nooit eerder meegemaakt bij een jongen. De jongens willen altijd dat wij meiden onze kut netjes kaal scheren of in ieder geval onze schaamlippen, en maximaal een streep haar erboven, maar zelf doen ze dat bijna nooit zelf.

Maar Marcel had ten minste zijn ballen geschoren en dat ging ik belonen, ik likte zijn ballen en nam ze in mijn mond. Hij kreunde, ik zoog erop lied ze los en zoog ze weer naar binnen, dat deed ik een paar keer en onder tussen trok ik hem zachtjes af, hij pakte nu mijn haren vast, alsof hij me wou vertellen dat ik dat moest blijven doen.

Ik ging ermee door toen begon hij luider te kreunen en te schokken zijn ballen trokken samen en ik wist dat hij zo ging klaar komen en hield hem nu in de gaten en toen kwam het. Ik zoog nu harder op zijn ballen en trok hem sneller af. Ik zag hem verstijven en toen spoot er een fontein sperma uit zijn eikel, de druppels sperma vlogen me om de oren en lande op mijn gezicht en op zijn buik, drie keer kwam er een straal sperma uit zijn eikel en toen nog een paar druppels die eruit welde, ik zat ook onder zijn sperma.

Ik ging weer op de bank zitten, Marcel zat nog met zijn ogen dicht en hijgde, zijn borst ging op en neer, zijn lul werd slapper, en ik dacht dat dit het wel was. Maar toen Marcel weer wat tot rust kwam vroeg hij of ik wilde douche samen met hem, nou dat wilde ik wel want ik zat onder zijn plakkerige sperma. We gingen naar de badkamer en gingen onder de douche daar zeepte we elkaar in, en ik merkte dat zijn lul weer wat stijver werd.

Ik vroeg kan je nog een keer waarop hij zei “ja natuurlijk” ik ging op mijn hurken zitten en nam zijn lul weer in mijn mond, en begon zijn langzaam weer opstijvende lul te pijpen.

Ik nam zijn lul helemaal in mijn mond, nu kon dat nog, nu hij nog niet helemaal stijf was. Toen hij helmaal stijf was draaide Marcel me om en ik beukte en leunde tegen de tegels, Marcel liet zijn lul langs achter tussen mijn schaamlippen glijden, mijn weer natte kut opende voor hem en hij drukte zijn eikel naar binnen, ik kreunde toen hij langzaam dieper ging en me begon te neuken. Doordat hij al een keer klaar was gekomen hield hij het lekker lang vol, en hij kreeg het voor elkaar wat niet veel jongens kunnen, hij liet me klaar komen tijdens het neuken, na een minuut of 10 neuken kwam ik klaar op zijn lekker pompende lul, dat was de derde keer dat ik bij hem klaar kwam.

Ik kneep mijn kut spieren strakker om zijn lul heen toen ik klaar kwam en alsof hij daar op had gewacht trok hij zijn lul bijna uit mijn kut en spoot zijn sperma in mijn kut, waar het mengde met mijn in overvloed aanwezige geil. Toen hij klaar was trok hij zijn lul uit mijn kut en ik voelde hoe zijn sperma mengsel langs mijn dijen liep.

Nadat we klaar waren waste we elkaar nog en daarna hielpen we elkaar met afdrogen. We kleden ons aan. Ik zonder string want sie was nog nat en Marcel wilde hem houden als aandenken. Die Vakantie duurde veels te kort na een week ging eerst Marcel weer naar huis en twee dagen later wij ook.

Maar in die week hebben marcel en ik vele malen geneukte en pijpt en gebeft, en elke keer kon hij het twee keer en ik ben zelfs één keer 5 maal klaar gekomen. Nu zijn we weer in Nederland en we bellen vaak we hebben elkaar al een paar keer hier ontmoet en telkens vliegen de vonken er vanaf. Rijp En Hongerig Door: Roadtrip Door Amerika - 23 Door:

Gratis seks gezocht geile gay

NEGERINNEN KUT GRATIS ZEX

De eerst paar keer spuugde ik zijn sperma uit, maar nadat ik het eigenlijk niet meer vies vond, slikte ik het door. Hij heeft me ook ontmaagd, dat deed ontzettend zeer, ik bloede hevig, en ben toen niet klaargekomen.

Nadat ik was ontmaagd heb ik als ik een beetje opgewonden raak al veel kut vocht, Ik merkte dat de dag na mijn ontmaagding al ik werd s’morgens wakker met een geil gevoel ook omdat ik toch echt had geneukt. Het kruis van mijn string was drijfnat, eerst dacht ik dat ik gewoon een soort natte droom had gehad.

Ik vingerde me en ik kreeg steeds meer vocht, dat zelfs tussen mijn billen door liep. Toen ik klaar gekomen was, was het onderlaken op mijn bed drijfnat. Daarna merkte ik dat als ik een beetje geil was mijn string behoorlijk net werd, ik voelde me behoorlijk ongemakkelijk. Ik weet niet of andere het konden ruiken, vooral de week voor ik ongesteld moest worden was het hevig, dat komt omdat ik dan ook altijd sneller geil ben. Ik gebruik de week voor ik ongesteld moet worden inleg kruisjes.

Deze zomer ben ik met 3 vriendinnen naar Loret da Mar geweest, om 3 weken heerlijk vakantie te vieren en ook om het halen van onze VWO diploma’s. Daar ontmoete ik een jongen uit Zaandam, wij komen uit de noordoost polder.

Ik had een witte string aan en een witte korte broek een wit topje geen BH en witte sportschoenen, we zaten in een kroegje en daar werd ik door hem aangesproken. Je weet wel heeej Hallo, en of ik was wilde drinken en zo. Hij was er met 5 vrienden. Ook zij waren geslaagd voor hun school op één na die werkte al een jaar als loodgieter. Al snel stonden we op de dansvloer, en we hadden een hoop lol, om een uur of 2 gingen we naar buiten om wat frisse lucht te happen.

Ik stond daar met Marcel, hij is 20, groot zeker bijna 2 meter en een goed getraind lichaam, hij doet aan volleybal en zwemmen. We stonden al snel te zoenen, zijn tong zat al snel in mijn mond, ik voelde me geil worden, Mijn tepels werden hard en mijn kut nat. Ik had wel zin om te neuken, en nam me voor als de kans kwam dat ik met Marcel zou neuken. Ik voelde zijn handen op mijn billen en masseerde die, zijn handen kropen omhoog en gleden onder mijn topje, zijn vingers streelde mijn tepels die daar nog harder van werden.

Ik voelde mijn kut natter en natter worden, net zoals ik steeds geiler werd, ik drukte met mijn onderlichaam tegen hem op en voelde zijn harde lul ik liet mijn hand eroverheen gaan. Ik zei tegen hem dat ik ook enorm geil was en dat ik alleen met hem mee ging als hij me lekker wilde neuken. Ik keek hem in de ogen en zijn blik was een beetje wazig alsof hij me niet begreep, hij knikte en pakte mijn hand vast. We kwamen aan in het appartement en hij vroeg of ik eerst nog wat wilde drinken, ik wilde nog wel een beetje cola, hijzelf nam een biertje.

We kropen tegen elkaar aan en we kuste, weer gingen zijn handen over mijn lichaam, en onder mijn topje, Nu nam ik wat het voortouw en ik trok mijn topje uit, zijn mond sloot meteen om mijn tepels, ik kreunde, toen hij erop zoog en zijn tong rond mijn tepels liet draaien. Zijn handen gingen ook verder, en hij liet een hand tussen mijn benen glijden, en drukte tegen mijn kut.

Ik voelde de druk tegen mijn kut en ik werd er nog geiler van, zijn mond kwam los van mijn tepels en zijn hand ging tussen mijn benen uit en hij spreiden, mijn benen verder, hij keek tussen mijn benen, een dikke glimlach rond zijn mond. Ik keek nu ook tussen mijn benen, en zag waarom hij zo glimlachte, mij kut was zo nat geworden dat zelfs mijn korte broek een nat plekje begon te krijgen.

Ik stond snel op en maakte mijn broek los en schoof mijn witte korte broek naar mijn enkels, Ik wilde mijn string ook uit doen maar hij hield me tegen. Hij hielp me uit mijn broek te stappen, ik schopte ook meteen mijn schoen uit. Ik had nu alleen mijn string nog aan, Marcel trok ook zijn kleren uit eerst zijn schoenen sokken, daarna zijn T-shirt en zijn broek hij had ook alleen zijn boxer short aan een dikke bobbel verraden zijn geilheid daar waar zijn eikel de top van de bobbel vormde zat een natte vlek.

Hij pakte me vast en zette me op de bank, hij keek me aan en zei dat hij erg geil werd van meisjes met een natte plek in hun kruis, ik spreiden mijn benen en lied hem mijn drijfnatte kruis zien, mijn string was helemaal doorweekt van mijn geil en zelfs mijn dijen waren al nat van mijn geil.

Ik rook nu ook mijn geil en hij ging voor me op de grond zitten lied zijn handen over mijn dijen glijden en ging steeds dichter naar mijn kut toe, hij streelde over mijn string heen en over het kruis zijn vingers gingen over mijn kut heen en toen ook over mijn clit.

Ik schokte en kreunde toen hij dat deed, hij drukte de stof iets tussen mijn natte schaamlippen in, ik hield het niet langer en ik kwam die avond voor de eerste keek klaar.

Daarbij werd mijn kut nog natter en mijn geil liep nu tussen mijn billen door, nu begon hij zelfs de stof van mijn string te likken en beet door de stof heen zachtjes in mijn schaamlippen. Marcel trok nu mijn string uit, mijn kale schaamlippen waren dik opgezet en drijfnat een dikke laag wit geil zat tussen mijn schaamlippen en liep uit mijn kut tussen mijn billen door. Ik denk dat ik nooit eerder zo geil was geweest en dat kwam weer omdat ik me nu echt helemaal niet hoefde te schamen voor mijn super natte kut omdat, ik nu met met een jongen was die daar juist geil van werd.

Marcel begon mijn kut te likken en zoog op mijn clit, hij duwde een vinger in mijn kut, en vingerde me terwijl hij me ook likte. Ik bokte tegen hem op drukte mijn kut tegen zijn mond en vinger, en toen kwam ik voor de tweede keer die avond klaar. Toen ik wat rustiger werd trok ik Marcel op de bank en ging ik tussen zijn benen op de grond op mijn knieën zitten.

Zijn boxer stond strak van zijn stijve lul, en de natte plek was groter geworden, ik pakte zijn lul door de stof vast en liet een vinger door de natte plek heen gaan, super glad was zijn voorvocht, ik likte erover heen, Marcel schokte, toen trok ik zijn boxer uit, zijn stijve lul was mooi gevormd een dikke donker paarse eikel, die nat was van zijn voorvocht. Zo’n 16cm en lekker dik. Ik nam zijn eikel tussen mijn lippen proefde zijn zoute smaak en begon hem te pijpen, zoog op zijn eikel en liet mijn tong er rondjes omheen draaien.

Ik liet zijn eikel los en likte zijn hele lul van boven naar onder, toen merkte ik dat zijn balen netjes geschoren waren, dat had ik nooit eerder meegemaakt bij een jongen.

Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Jonge Franse brunette dekt een ouwe lul. Eindelijk weer pik in oma's harige kut. Rijpe zakenvrouw heeft een grote zucht naar jong zaad. Rijpe cougar laat zich uitwonen door de buurjongen. Haar eerste grote lul smaakt naar camembert. Jong zaad op de tieten van oma. De bingomiddag vervalt maar mag de pret niet drukken. Rijpe moeder doft zich op en scoort een jonge lul. Oma likt de kont van haar toyboy.

Jonge snikkel neukt rijpe moeder met dikke tieten. Mooie oma pijpt en neukt jonge pik. Opgewonden oma kan niet van de jonge klusjesman afblijven. Eenzame oma verleid de klusjesman.

Oma en de fitness goeroe.

Orgasmic massage; yonitale touch. Maar daar haden wij ook geen behoefte meer aan. Zijn boxer stond strak van zijn stijve lul, en de natte plek was groter geworden, ik pakte zijn lul door de stof vast en liet een vinger door de natte plek heen gaan, super glad was zijn voorvocht, ik likte erover heen, Marcel schokte, toen trok sexcontact advertenties neuk plezier zijn boxer uit, zijn stijve lul was mooi gevormd een dikke donker paarse eikel, die nat was van zijn voorvocht. Ik keek hem in de ogen en zijn blik was een beetje wazig alsof hij me niet begreep, hij knikte en pakte mijn hand vast. Er was genoeg gepraat die avond.

Bare seks hard sex gratis